Zeer aan te bevelen
Ik heb de winkel ontdekt in Ieper en het is me 100% meegevallen. Ik mocht een zeer deskundige en vriendelijke klantbegeleiding ondervinden. En wat een mooie collectie, echt hedendaags en fris.
Tevreden klant
Pakje met mijn bh’s vandaag ontvangen .Supertevreden,dacapo is mijn favoriete merk.De levering is snel en heel verzorgd.
Leuk persoonlijk briefje
Dinsdag mijn bestelling gekregen, nadat ik het donderdag bestelde. Stevige verpakking, mooi zacht papiertje en leuk persoonlijk briefje. Je hebt een cliënt bij, wees maar zeker!
Super service & snelle levering
Voor de eerste keer iets online besteld bij Lingerie Marie, maar dit zal zeker niet de laatste keer zijn! Supergoede service en vooral heel snelle levering.
Tevreden klant
Heel tevreden met mijn bestelling,netjes verpakt en het persoonlijke kaartje is een leuke attentie.Ik ga zeker nog bij jullie bestellen.
Zo blij met mijn bestelling
vanmorgen kreeg ik mijn pakje. Het setje past perfect, ik ben er zo blij mee
Nieuwe klant
Ik heb vandaag mijn bh's ontvangen. Hartelijk bedankt voor jullie service! Ze zitten als gegoten. Jullie hebben er een nieuwe klant bij.
Fijn om jullie langs deze weg te leren kennen
Ik wou jullie eventjes laten weten dat mijn bestelling is aangekomen. Ben super blij dat het als gegoten zit. Het was zeer mooi verpakt! Fijn om jullie langs deze weg te leren kennen.
Uitstekende service!
Uitstekende service, zowel telefonisch als voor de levering. Zeer vriendelijk bij het vragen naar inlichtingen en gepersonaliseerde boodschap bij een zeer verzorgde en snelle levering. Top!!!
Mooie collectie
Mooie collectie, prima pasvorm van PrimaDonna, en keurige verzending door LingerieMarie.
Bedankt!
Levering goed ontvangen met nog een leuk kaartje er bij. Bedankt